Tyveri Klokken 07.30 modtog politiet anmeldelse om, at der på et tidspunkt mellem mellem søndag og mandag havde været ubudne gæster i en villa på Bregnevej i Silkeborg. Der var ingen indbrudstegn, men der var stjålet et beløb i kontanter fra stedet.

Indbrud Klokken 8.07 anmeldte man fra firmaet Scanoil ni Knudlund, at der mellem søndag og mandag var blevet opbrudt en bagdør, hvorefter tyvene havde forsynet sig med olier, bilplejeprodukter og polermaskiner. Værdiopgørelse på de stjålne ting kommer senere.

Mindre brand 10.25 kørte brandvæsen og politi til en mindre brand i en traktor, der stod i et skur ved en beboelse på Stendalsvej i Skræ. Branden var nærmest slukket ved væsnernes ankomst, så der var ikke behov for yderligere – heller ikke politimæssigt.

Butikstyveri og russerpose Klokken 10.40 indgik der melding om butikstyveri i Elgiganten på Viborgvej i Silkeborg. På videoovervågningen havde personalet set at en mand og en kvinde forsvandt med 2 Nintendo Switch konsoller til en værdi af 6.000 kroner. Man mente at kunne genkende personerne, og politiet fandt frem til en adresse hvor de opholdt sig – dog uden at finde eventuelle koster.

Men allerede klokken 15.40 – fem timer efter første besøg i forretningen, var manden og kvinden tilbage. Denne gang var de i besiddelse af en såkaldt “russerpose” – en foret pose, som menes at gøre det umuligt for alarmerne at aktivere standerne ved udgangen – og personalet tilbageholdt nu de to personer. Det drejede sig om en 34-årig mand fra Hadsten og en 30-årig kvinde fra Silkeborg. Politiet blev tilkaldt, og begge personer blev anholdt til nærmere samtale og undersøgelse.

Vejvrede Klokken 17.22 blev der anmeldt vold på en parkeringsplads på Arendalsvej. En 21-årig mand fra Kibæk kørte ind på np-pladsen, hvor en modkørende mand samtidig var på vej ud – efter den 21-åriges mening på en måde som gjorde, at han rystede lidt på hovedet.

Gerningsmandens steg ud af sin bil og sagde “Du skal ikke kigge på mig” hvorefter han gav forurettede et slag i ansigtet. Forholdet anmeldt, og politiet søger nu gerningsmanden.

Brosten smidt gennem vinduer Klokken 02.10 natten til tirsdag vågnede en kvinde på Arendalsvej i sin lejlighed på første sal i en af blokkene på Arendalsvej ved at der blev smidt i alt 3 brosten gennem vinduerne til hendes lejlighed. 1 rude mod nord og 2 ruder mod syd blev knust. 

Kvinden tilkaldte naturligvis politiet, og betjentene fandt i nærheden af gerningsstedet også en fyldt dunk med benzin. Benzin og belægningssten blev taget med til videre undersøgelse, og politiet arbejder pt. ud fra en konkret mistanke vedrørende motiv og gerningsperson.