Annonce

Hvis du er stødt på denne side via et link på nettet – så tak fordi du lige tog dig tid til at kigge indenfor!

24-7news er det fantastiske navn, der dækker over en enkelt halv- til helgammel journalist ved navn Peter Erfurt. Jeg kører ud med udgangspunkt i Silkeborg, og har interesse i ting, der sker i stort set hele det midtjyske område

Jeg har siden først i 1990’erne arbejdet indenfor medieverdenen, og jeg har nu mere eller mindre pensioneret mig selv – og 24-7news er et lille hobbyprojekt på mine gamle dage :-).

Jeg beskæftiger og interesserer mig mest for krimistof, midtjysk lokalstof og trafikstof – herunder transport og logistik – så webstedet vil hovedsagelig være præget af disse interesser.

Ud over dette hobbywebsted leverer jeg stadig stof til Midtjyllands Avis, TV2 Østjylland og TV Midtvest på freelancebasis.

Det ville være skønt med et tip ind imellem, hvis du kommer ud for noget sjovt, spændende eller interessant her i det midtjyske. Så er jeg klar med kamera og blok – og måske kunne historien interessere en eller to andre læsere.

Du er yderst velkommen til at sende en SMS med et eventuelt tip til telefon 3014 1111 (læg nummeret i din telefons kontaktliste) eller send en mail til kontakt@24-7news.dk

24-7news er ikke et egentligt nyhedswebsted, der dækker alt mellem himmel og jord – selvom jeg er flittig, ville det nok være for meget for en enkelt mand – men jeg bestræber mig på at være hurtig, grundig og levere ting af god kvalitet.

Det ville glæde mig om du ville bogmærke www.24-7news.dk i din browser eller følge 24-7news på Facebook (https://www.facebook.com/247news.dk/). Jo flere følgere på de sociale medier, jo sjovere er det jo at lægge ting ud – synes jeg i hvert fald 🙂

Mens du er her, så kig lige på forsiden ved at klikke på linket i menulinjen øverst, så du kan få et indtryk af hvad jeg arbejder med,

Webstedet finansierer jeg selv, så skulle du komme til at klikke på en af reklamerne på siderne, får jeg cirka 2 øre til driften af webstedet – og der skal mange 2-ører til, skal jeg hilse og sige 🙂

Vi ses eller høres forhåbentlig ved fremover!

Hilsen

Peter