lørdag, juli 13, 2024
Visninger 97
0 0
ForsideSilkeborg3-årig fundet midt i vejkryds i Silkeborg

3-årig fundet midt i vejkryds i Silkeborg

- Annonce -

En lille dreng på blot tre år var fredag morgen årsag til en del bekymring hos forbipasserende, som tilkaldte politiet, fordi drengen blev fundet mutters alene i det trafikerede vejkryds Christian 8.s Vej/Østergade i Silkeborg.

Sagen begyndte, da en forbipasserende mand klokken 05.50 ringede til politiets alarmcentral i Holstebro. Manden fortalte, at han netop havde set den lille dreng gå rundt alene i et vejkryds i Silkeborg – i øvrigt uden at have særligt meget tøj på. Det satte et større apparat i gang, da en sådan melding ligger NOGET ud over det normale – specielt på den tid af døgnet, så der kunne jo stort set være tale om hvad som helst.

Politiet sendte omgående to Silkeborg-patruljer samt en indsatsledervogn til stedet – krydset Chr. d. 8’s vej/Søndergade i Silkeborg midtby.

– Vi røg af sted med alt hvad vi havde. Det var en hård sag en at slutte en vagt af med, fortalte politikommissær Kenn Sølvkær Jensen fra politiet i Silkeborg på morgenens pressebriefing.

Men sagen endte heldigvis godt.

Vidnet, der havde alarmeret politiet via 112,  tog sig af barnet indtil patruljerne ankom kom. Og kort tid efter kom også drengens 59-årige bedstefar til stedet og blev genforenet med sit barnebarn.

Drengen havde været på besøg hos sin bedstefar – de bor begge i byen.

– Konklusionen var, at drengen havde gået i søvne. Han går ofte i søvne og hjemme hos forældrene har de hasper for alt. Bedstefaren troede, at han havde sikret sig tilstrækkeligt, men det lykkedes alligevel drengen at gå, fortalte Kenn Sølvkær Jensen.

Alarmopkald med små børn involveret vækker ekstra bekymring hos redningsmandskab og politifolk.

– Alle fik sig en forskrækkelse, for det kunne jo være endt meget værre. Nu skete der så heldigvis ikke mere, og det var en kæmpe lettelse, sluttede politikommissæren.

RELATEREDE ARTIKLER
Annonce -

Mest populære

Seneste kommentarer