Efter et temmeligt langt tilløb er arbejdet med etableringen af en ny ringvejsbro over Gudenåen, kort før Resenbro.krydset nu påbegyndt. Eller rettere – de første “spadestik” i vandet til etablering af en midlertidig bro over åen er taget.

Den nye bro er et resultat af, at man fra statens – dvs. Vejdirektoratets – side har ment, at Silkeborg skulle begaves med en ny bro i forbindelse med aftalen om Herningmotorvejens forløb – som de fleste borgere vel i bund og grund finder inderligt overflødig, al den stund, at den gamle bro – og den nye motorvejsbro – fungerer aldeles fremragende i trafikmæssig henseende.

Onde tunger kunne hævde, at de mange penge, der nu spenderes på en ny bro kunne anvendes betydeligt bedre til andre trafikprojekter i Silkeborg kommune – trafikmængden på Viborgvej, jernbaneoverskæringen på Frederiksberggade og andre projekter kommer umiddelbart på nethinden, men sådan skulle det altså ikke være…

 

perfurt

View all posts

Del din video eller dit foto

Kunne du tænke dig at dele din kreativitet med vi andre? Indsend din video eller dit billede ved at klikke på knappen herunder.

Send video/foto

24-7news på de sociale medier

Du kan finde også 24-7news på flere sociale medier, bl.a. Facebook, Twitter og andre platforme. Klik herunder for at gå direkte til siderne på de sociale platofrme.