Klik på linket herunder og se videoen:

https://www.youtube.com/watch?v=RbRHJe0CCXE

Som bekendt stødte Silkeborg kommune på et problem, da man for snart en måned siden skulle til at påbegynde nedrivning af broen, der fører Viborgvej over Nordre ringvej i Silkeborg. Man havde ganske enkelt overset, at der løb kabler og fjernvarme inde i og under broen, og ingen havde tænkt på at disse skulle omlægges, inden man kunne tage fat på nedrivningsarbejdet.

Derfor er selve nedrivningen af broen udskudt til januar, men det har ikke standset arbejdet med etableringen af det nye kæmpe-lyskryds, der skal afløse over/underføringen.

Status her midt i september er, at den tidligere nedgravede ringvej er fyldt op med sand, og fra vest mod øst hen til broen er der ved at blive lagt asfalt, så der i første omgang kan etableres et T-kryds mod Viborgvej. Når Viborgbroen derefter er revet ned, kan man fortsætte etableringen af et egentligt lyskryds.

Det er et imponerende stykke arbejde, der bliver udført – blandt andet med mange, mange tons sand, der skal sikre, at Nordre ringvej fremover kommer i niveau med Viborgvej.

perfurt

View all posts

Del din video eller dit foto

Kunne du tænke dig at dele din kreativitet med vi andre? Indsend din video eller dit billede ved at klikke på knappen herunder.

Send video/foto

24-7news på de sociale medier

Du kan finde også 24-7news på flere sociale medier, bl.a. Facebook, Twitter og andre platforme. Klik herunder for at gå direkte til siderne på de sociale platofrme.