november 29, 2022

Select your Top Menu from wp menus

Arbejdet på nyt kæmpekryds skrider fremad

0 0
Read Time:56 Second

Klik på linket herunder og se videoen:

https://www.youtube.com/watch?v=RbRHJe0CCXE

Som bekendt stødte Silkeborg kommune på et problem, da man for snart en måned siden skulle til at påbegynde nedrivning af broen, der fører Viborgvej over Nordre ringvej i Silkeborg. Man havde ganske enkelt overset, at der løb kabler og fjernvarme inde i og under broen, og ingen havde tænkt på at disse skulle omlægges, inden man kunne tage fat på nedrivningsarbejdet.

Derfor er selve nedrivningen af broen udskudt til januar, men det har ikke standset arbejdet med etableringen af det nye kæmpe-lyskryds, der skal afløse over/underføringen.

Status her midt i september er, at den tidligere nedgravede ringvej er fyldt op med sand, og fra vest mod øst hen til broen er der ved at blive lagt asfalt, så der i første omgang kan etableres et T-kryds mod Viborgvej. Når Viborgbroen derefter er revet ned, kan man fortsætte etableringen af et egentligt lyskryds.

Det er et imponerende stykke arbejde, der bliver udført – blandt andet med mange, mange tons sand, der skal sikre, at Nordre ringvej fremover kommer i niveau med Viborgvej.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About The Author

Related posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%