onsdag, maj 22, 2024
Visninger 22
0 0
Forside112-hændelserBil brød i brand i Skægkær efter motorvejskørsel

Bil brød i brand i Skægkær efter motorvejskørsel

- Annonce -

Kort tid efter at en bilist var kørt af Silkeborgmotorvejen ved afkørslen ved Viborgvej, brød bilen i brand i Skægkær, cirka 1 kilometer fra motorvesafkørslen.

Bilisten, hans kone og et lille barn måtte skyndsomt forlade den brændende bil – en Citroen Picasso – og tilkalde hjælp fra Midtjysk brand og redning.

Tililende Skægkær-borgere var heldigvis lynhurtigt på stedet med såvel en haveslange som en stor ildslukker, og de kunne dermed i fællesskab holde motorbranden under kontrol, indtil brandvæsnet nåede frem og kunne efterslukke bilen.

Efterfølgende fortalte den uheldige bilist, at der absolut intet havde været at mærke på  bilen på motorvejen, men kort efter frakørslen ved Viborgvej bemærkede de lidt lugt inde i kabinen. De var dog enige om, at det nok var udstødningslugt fra den forankørende, og først da der stod flammer ud fra motorrummet ved lyskrydset i Skægkær blev de opmærksomme på, at det var deres egen bil, der brændte.

Heldigvis var der ingen personskader i forbindelse med branden, og den lille familie  blev afhentet af andre familiemedlemmer kort efter.

IMG20220213120008

Billede 1 af 3

RELATEREDE ARTIKLER
Annonce -

Mest populære

Seneste kommentarer