Midtjysk brand og redning blev tirsdag klokken 17.59 kaldt til brand i cirka 500 kubikmeter blandet brændbart affald. Slukningsarbejdet forventes at vare til langt ud på natten, da det mest af affaldsbjerget skal skilles ad, og slukkes i små bunker.

Slukningsarbejdet er klokken 21.50 stadig i gang, og ifølge indsatsleder Lasse Magnussen, Midtjysk brand og redning, vil der i hvert fald gå et par timere eller mere, inden man er til bunds i den brændende affaldsdynge. Der er tilkaldt ekstra mandskab og ekstra tankvogne, ligesom der er opsat en forplejningsvogn på brandstedet.

Lossepladsens personale hjælper med at adskille bunken med affald til mindre enheder, der kan slukkes separat og derefter flyttes til et andet sted på lossepladsen.

perfurt

View all posts

Del din video eller dit foto

Kunne du tænke dig at dele din kreativitet med vi andre? Indsend din video eller dit billede ved at klikke på knappen herunder.

Send video/foto

24-7news på de sociale medier

Du kan finde også 24-7news på flere sociale medier, bl.a. Facebook, Twitter og andre platforme. Klik herunder for at gå direkte til siderne på de sociale platofrme.