Forside 112-hændelser Brandbil under udrykning væltede på bakketop

Brandbil under udrykning væltede på bakketop

0
Visninger 268
0 0

Brandbil væltede under udrykning ved Kjellerup

Klokken 14 onsdag eftermiddag væltede en tankvogn fra Midtjysk Brand og Redning i forbindelse med en udrykning til en brand.

– Jeg ved ikke, hvorfor den væltede. Men jeg kan oplyse, at chaufføren rutinemæssigt blev kørt til hospitalet. Han er ikke kommet til skade, fortæller indsatsleder fra Midtjysk Brand og Redning, René Nikolajsen til TV Midtvest.

Frem til klokken cirka klokken 18 var Vattrupvej mellem Thorning og Kjellerup spærret omkring Neder Kjærsholm Hovedgård.

Ifølge politikommisær Peter Justesen fra lokalpolitiet i Silkeborg skyldtes uheldet, at tankvognens forhjul et øjeblik slap asfalten, da bilen passerede en bakketop, og da hjulene igen landede på vejen, kom der drift i de 8.000 liter vand bag i tankvognen – hvorved chaufføren mistede herredømmet over køretøjet.

Midtjysk Brand og Redning oplyser, at den væltede tankvogn ikke fik indflydelse på branden, den var på vej ud til.

Politiet måtte i øvrigt anholde en 112-fotograf, som den tilkaldte politipatrulje mente kom lidt for tæt på skadestedet.

Det udløste en byge af ukvemsord overfor betjentene, ligesom fotografen nægtede at oplyse sine generalier – navn, data osv – så vedkommende blev kortvarigt anholdt og efterfølgende sigtet for fornærmelig tiltale overfor politifolk i tjeneste samt overtrædelse af retsplejelovens regler, fordi hun ikke på anmodning oplyste sine generalier.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Exit mobile version