Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, som er mistænkt for at have begået to butikstyverier i Netto, Banetoften 2, 7500 Holstebro den 6. og 10. august 2019.

Ved 21.30-tiden den 10. august 2019 indfandt efterlyste mand og 2-3 kvinder sig i Netto, hvor de hver for sig gik rundt i butikken og fyldte i indkøbskurvene, hvorefter de mødtes og fyldte varerne over i en medbragt sportstaske. Butikstyvene blev konfronteret af et vidne i butikken, hvorefter de løb ud af butikken og forsvandt i mindre personbil muligvis VW Golf i ukendt retning.

Efterfølgende er butikken blevet opmærksom på, at samme gerningsmand var på spil allerede den 6. august ved 21-tiden med samme fremgangsmåde, dog uden medgerningsmænd.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra butikken i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere den mistænkte. Han beskrives som:

Mand, 20-30 år, tyndt sort skæg, sort hår, iført mørkegråt tøj og en kasket. Han medbragte en sportstaske over den ene skulder.

Intet signalement eller billeder af de to kvinder. 

Har du oplysninger om personernes identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på tlf. 114.