Midt- og Vestjyllands Politi modtog onsdag en anmeldelse om,, at der i et skovstykke på Østerskovvej i Toustrup Østerskov mellem Låsby Station og Sorring stod en udbrændt bil.

Forbipasserende havde fundet bilen i et lille skovstykke på en stort set ubefærdet vej. Bilen – efter hvad man kunne skønne sig til – er en Porche 4-hjulstrækker i den dyrere ende prismæssig var udbrændt i en grad,så det var vanskeligt at tyde stelnummeret. 

– Bilen var så udbrændt, at vi ikke kunne aflæse stelnummeret på bilen, siger politikommissær John Toft fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Bilen var forsynet med falske nummerplader et sæt gule nummerplader, der 26. september blev stjålet fra en VW Polo i Hedensted.

– Branden må er påsat. Men om den har været stjålet og at gerningsmændene har ville slette deres spor, ved vi ikke endnu. Der kunne også være andre årsager til at man brænder en bil af. Sikkert er det, at der ligger en kriminel handling bag, siger John Toft.

Klik på nedenstående miniaturebilleder for større versioner.

Politiet skal nu undersøge bilen nærmere i håb om at identificere den. Efterforskerne kigger også efter anmeldelser om stjålne Porsche-personbiler af samme type som den fundne – biler der ikke kører så mange rundt af.

På nedenstående kort kan du se, hvor man fandt den afbrændte Porche.