Endnu en lille køkkenbrand

0

Mandag eftermiddag var det røg i køkkenet, der udløste en brandudrykning til Østergade, og tirsdag eftermiddag klokken 14.43 lød alarmen så fra en lejlighed i Lysbroparken i Lysbro.

Her havde en ældre beboer været uheldig og var kommet til at vælte en køkkenrulle over på et varmt komfur, hvorefter der gik ild i køkkenrullen.

Beboeren blev naturligvis forskrækket, og trykkede både på sit alarmtryk til hjemmeplejen og ringede 1-1-2.

Heldigvias var en hjemmeplejer lige i nærheden, og hun nåede faktisk først frem og fik smidt køkkenrullen over i vasken, hvor hun slukkede den inden brandvæsnet nåede frem. Brand og redning kunne dermed nøjes med at lufte lejligheden ud med en højttryksblæser.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]