Glentegården i Sejs voldsomt skadet ved brand

0

En af de ældste og mere kendte bygninger i Sejs, Glentegården på Tyttebærvej, blev natten til søndag klokken 04.21 hærget af en omfattende brand, der raserede den flotte gamle bindingsværksejendom totalt.

Brandfolkene fra Silkeborg måtte have assistance fra brandstationen i Kjellerup, og i skrivende stund er branden endnu ikke under kontrol. Det skyldes, at ilden breder sig MELLEM stråtaget og gipsloft, så man er nødt til at skære huller i huset indefra, for at komme til branden.

Familien – der ifølge vidner på stedet kun har boet i ejendommen i godt 14 dage – slap alle uskadte ud.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”37″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1.5″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”5″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ ngg_triggers_display=”always” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]