Annonce

Tirsdag klokken 17.25 skete der et solouheld i nordgående retning på Viborgvej mellem Skægkær og Resdal, hvor en handicap elscooter/bil af uforklarlige årsager havnede i grøften langt inde i en bevoksning, der lukkede sig om køretøjet.

Forbipasserende på cykelstien fik et glimt af noget rødt mellem buskene, og konstaterede, at der sad en mand i køretøjet, som ikke kunne gøre sig forståelig – og da det var uvist hvornår uheldet var sket, valgte man at tilkalde redning.

Der blev sendt temmelig mange køretøjer til stedet, både frigørelseskøretøj, ambulance, indsatsleder og HSE ( hurtig responsenhed), da man ikke ifølge anmeldelsen umiddelbart kunne finde ud af, om manden var fastklemt.

Det viste sig under redningsarbejdet, at manden havde kunne tilkalde sin bror, som ankom mens man arbejdede på stedet.

Broderen kunne fortælle, at den mandlig fører tidligere havde haft en hjerneblødning, og at det var derfor, han havde en handicapknallert. Han kunne stort set ikke udtrykke sig, og han havde ligeledes vanskeligt ved at gå – det var altså ikke en følge af uheldet, som redningsmandskabet umiddelbart frygtede.

Tilkaldt ambulancepersonale og brandfolk fik manden ud af bilen og op på Viborgvej, og efter en kort undersøgelse konstateredes man, at han var sluppet uskadt fra uheldet.

De mange redningskøretøjer på den stærkt trafikerede Viborgvej vakte naturligt en del opsigt, men sagen enten helt fredeligt med, at broderen overtog det videre forløb og kørte manden hjem.

Det henstår i det uvisse, hvordan og hvornår uheldet skete.

Vi kan ikke vise dette galleri