I mandags den 23. september omkring kl. 17.00 begik en mand et røveri mod ’Løsning Håndkøb og Tips’ på Vestergade 24 i Løsning.

Sydøstjyllands Politi efterlyser nu vidner, der kan have set noget eller har viden, der kan hjælpe politiet med at finde frem til gerningsmanden.

Signalement af gerningsmand:
Den formodede gerningsmand beskrives som en mand på omkring 18 til 20 år og at være mellem 175-180 cm høj. Han var under røveriet iført en sort skimaske, kun med huller ved øjnene, sort hættetrøje med lange ærmer, sorte bukser med et mindre mærke omkring knæet på siden af højrebukseben. Han var iført sorte handsker med hvidt logo på håndryggen, hvide sko med sort mønster, muligvis af mærket Fila og med en pink streg på siden, og hvor hælen var turkis.

Gerningsmanden anvendte en kniv under røveriet, muligvis en foldekniv. Han medbragte også en sort sportstaske under røveriet.

Kontakt politiet med information
Har du enten set gerningsmanden ankomme til butikken eller forlade stedet, eller har du andre informationer af relevans for efterforskningen, så kontakt Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114.

Politiet takker for hjælpen på forhånd