mandag, juli 22, 2024
Visninger 137
0 0
Forside112-hændelserMobilkran væltede - og ødelagde hele Anna's december måned

Mobilkran væltede – og ødelagde hele Anna’s december måned

- Annonce -

Mandag eftermiddag bliver en eftermiddag, som Anna Halborg-Madsen sent vil glemme. Det var nemlig dagen, hvor en mobilkran med en tung glasrude i udstrakt “arm” væltede, og ødelagde både Anna’s bil og dele af hendes udhus på Østervang i Bryrup.

Det skete mens bilen holdt parkeret på et fælles parkeringsareal på Østervang i Bryrup.

Mandag eftermiddag var Virklund Vognmandsforretning i gang med at løfte vinduer på plads til byggeriet af et nyt hus, som ligger lige ved siden af Anna Halborg-Madsens lejede rækkehus.
Lastbilen skulle med sin påmonterede mobilkran med en »sugekop« løfte et større vinduesparti på plads.

– Men så langt nåede vognmanden ikke, før hele lastbilen tippede om på siden og kranstangen faldt ned oven i min bil. Stangen ramte også en stor del af mit lille skur. Det gav et kæmpbrag, da det skete, siger både Anna Halborg-Madsen og en nabo samstemmende.

Anna kom hurtigt i overtøjet og løb d til sin bil. Den var totalskadet, og lastbilens kranarm lå tværs over taget på bilen.

– Ingen var i tvivl om, at den bliver aldrig til bil igen. Det er jeg meget ærgerlig over, fordi jeg virkelig elskede den bil. Den var 13 år gammel, og jeg har altid passet meget på den, forklarer Anna Halborg-Madsen.

Chaufføren fra Virklund Vognmandsforretning og ledelsen tog ansvaret for uheldet, og det er nu op til parternes forsikringsselskaber at løse det økonomiske i sagen.

[envira-gallery id=”5146″]

– Det er selvfølgelig godt, at forsikringen dækker min bil. Men jeg står tilbage med rigtig mange udfordringer, indtil jeg får en ny bil. Umiddelbart kan jeg ikke få en lånebil, og derfor kan jeg ikke køre på indkøb eller andre besøg, fortæller Anna Halborg-Madsen til Midtjyllands Avis. Hun glæder sig dog over, at naboer omkring har tilbudt hende hjælp.

Men før forsikringsspørgsmålene er løst, befinder Anna Halborg-Madsen sig i en fuldstændig fastlåst situation, som hun er havnet i helt og aldeles uden skyld.

Hun kan nemlig som pensionist ikke bare lige købe en ny bil. Og da slet ikke før hun har penge i hånden fra den gamle. Der kan gå noget tid, har hun fået oplyst. De to forsikringsselskaber – skadevolders og skadelidtes, skal nemlig først nå til enighed om hvem der skal erstatte Anna’s tab.

Hos Virklund Vognmandsforretning ærgrer medindehaver Henning Geert sig over episoden.

– Det er uheldige omstændigheder, som gør, at lastbilen vælter. Det skyldes udelukkende sne og is under de fødder, som skal støtte lastbilen. Isen fik støttefødderne til at glide, og derfor vælter lastbilen på et meget uheldigt sted, forklarer Henning Geert til MJA.DK

RELATEREDE ARTIKLER
Annonce -

Mest populære

Seneste kommentarer