november 29, 2022

Select your Top Menu from wp menus
Om mig

I mine mange år i nyheds- og mediebranchen har jeg lært en vigtig ting – nemlig at du er aldrig bedre end din sidste succes. Og den succes er kortvarig – om en time eller en dag er der en ny historie eller en ny fotograf eller journalist, der laver øjeblikkets scoop – og så er du glemt – indtil næste gang … Men det er jo også det, der holder dig skarp!. 

MEN UANSET HVOR SKARP DU ER SOM FOTOGRAF, MÅ DU ALDRIG NOGENSINDE GLEMME, AT DER ER MENNESKER, FAMILIE OG VENNER PÅ DEN ANDEN SIDE AF OBJEKTIVET.  MENNESKER, DER HAR KRAV PÅ RESPEKT OG VÆRDIGHED – UANSET HVOR GOD, DU SYNES HISTORIEN ER.

Jeg hedder Peter Erfurt, jeg er freelance-fotograf of ejer af pressebureauet 24-7NEWS i Silkeborg. 24-7news leverer fotos og video til danske medier som f.eks. Midtjyllands Avis, TV Midtvest, TV2 Østjylland, TV2’s webplatforme samt TV2 News.

Her ud over indgår jeg som en del af pressegruppen i Localeyes, der leverer fotos og video til førende danske medier.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 3014 1111 – eller send en email til perfurt@24-7news.dk. Du kan også ringe eller sende en SMS, hvis du har et tip til en god historie – eller hvis du har spørgsmål i øvrigt til de ting, jeg er involveret i.

Kontoradressen er i Silkeborg, og det er herfra, jeg kører ud fra, når opgaver skal dækkes – typisk i det midtjyske område mellem Horsens i Syd, Aarhus i øst, Ringkøbing i vest og Randers i nord.