I forbindelse med motorvejsbyggeriet omkring Silkeborg indgik Staten en aftale med Silkeborg kommune om, at den eksisterende bro, der fører Østre Ringvej over Gudenåen skulle rives ned og erstattes med en ny bro.

Det store – og kostbare – projekt er nu igangsat, og den nye bro forventes at kunne tages i brug engang medio/ultimo 2023. Indtil da vil der kun være adgang for gående og cyklister via en midlertidig bro over åen.

Mange silkeborgensere har haft lidt svært ved at se formålet med projektet, da der hidtil i debatten ikke rigtig har været gode argumenter for at fremme dette millionprojekt i forhold til andre påtrængende trafikproblemer på Silkeborg-egnen – f.eks. tilsandingen med motorvejstrafik på Viborgvej mv.

perfurt

View all posts

Del din video eller dit foto

Kunne du tænke dig at dele din kreativitet med vi andre? Indsend din video eller dit billede ved at klikke på knappen herunder.

Send video/foto

Seneste videoer

24-7news på de sociale medier

Du kan finde også 24-7news på flere sociale medier, bl.a. Facebook, Twitter og andre platforme. Klik herunder for at gå direkte til siderne på de sociale platofrme.