Natten til onsdag klokken 4:00 blev brandfolkene fra Engesvang mellem Silkeborg og Ikast kaldt til brand i skur, tæt på hus i Pårup.

En nabo havde observeret flammer fra en adresse ud mod Silkeborgvej.

Ved ankomsten viste det sig dog, at der var tale om noget ganske andet…
På Silkeborgvej i Pårup holder redningsselskabet Redning Danmark til, og overfor deres bygninger ligger en plads, hvor alle rednings- og transportkøretøjerne er parkerede om natten.
Af ukendte årsager var der gået ild i en større ladvogn, der stod parkeret lige ved siden af en garagebygning, hvori der holder en Unimog.
Lastbilen udbrændte totalt, og ilden havde også fået fat i  garagebygningens tag og port, så først senere i dag vil man kunne afgøre, hvor skadet Unimog’en er blevet i forbindelse med branden.
Personalet hos Redning Danmark har fået vredet en dør ind til garagen op, og man har konstateret, at Unimog’en er stærkt røgskadet – faktisk kulsort – så det er vanskeligt at konstatere, om der er yderligere skader,
Ironisk nok skulle brændte lastbil have været til syn her onsdag morgen klokken 8, så den stod klargjort og nyvasket – men den nåede altså aldrig frem til synshallen.

I stedet skal den i løbet af i dag synes af en taksator fra forsikringsselskabet …