Forside Midtjylland Stadig intet spor efter Kathrine

Stadig intet spor efter Kathrine

0
Visninger 175
0 0

På trods af en massiv politieftersøgning – og senest en stor eftersøgning af frivillige fra foreningen Missing People er der stadig intet spor af den forsvundne Kathrine Bønding fra Bryrup.

Og selvom et massivt tøvejr har gjort det lidt nemmere for eftersøgningsholdene at lede, står Kathrines forsvinden stadig hen som et mysterium.

HERUNDER FINDER DU ET OVERBLIK OVER DE TILTAG, SOM BÅDE POLITI OG FRIVILLIGE HAR HAFT I GANG SIDEN KATHRINE SIDST BLEV SET TIRSDAG MORGEN OMKRING KLOKKEN 06.00

Se også galleriet nederst i artiklen med billeder fra torsdagens store eftersøgningsindsats.

41-årige Kathrine blev sidst set tirsdag morgen. Hendes bil blevet fundet efterladt nær krydset Fuglsangvej/Vellingvej i Bryrup. Noget kunne tyde på, at hun var kørt fast i sneen.

Kathrine var ifølge det udsendte signalement ikke voldsomt varmt klædt på, i betragtning af det kolde og ustadige vejrlig der var tirsdag morgen – og i den efterfølgende periode.

Signalement lyder således:

  • 165-175 cm høj,
  • Kraftig af bygning
  • Rødt, kort hår.
  • Bar briller med sort stel
  • Kathrine var iført en kraftig, lyserød/lilla striktrøje med høj hals samt sorte, stramme bukser. Lange, brunlige vinterstøvler med hvidt plys på toppen og snørebånd hele vejen ned.
  • Hun medbragte muligvis en lille, sort håndtaske.

Tirsdag sidst på dagen blev Kathrines familie enige om at rette henvendelse til Midt- og Vestjyllands Politi, da man ikke havde hørt fra hende – og hun havde i øvrigt forladt hjemmet uden mobiltelefon og penge.
Kathrines bil blev kort efter efterlysningen fundet på Fuglsangvej, ikke langt fra krydset Fuglsangvej/Vellingvej nord for byen Bryrup – et område, Kathrine ofte besøgte, når hun ville gå en tur for at få “klaret hovedet”

Politiet indledte onsdag morgen, da et blev lyst, en egentlig eftersøgning i skovområdet omkring bilen, ligesom man iværksatte andre tiltag for om muligt at få tips til om nogle havde set Kathrine. Bl.a. udsendte man efterlysningen gennem medierne og opfordrede folk til at gennemse eventuelle overvågningsvideoer, bilkamera-videoer mv. Alt sammen forgæves.

Og selvom mørket stort set faldt på omkring klokken 16:30 fortsatte eftersøgningen indtil klokken 23 onsdag aften.

Torsdag morgen blev der så indledt en rigtig stor eftersøgningsindsats med mange hundepatruljer, politibetjente, droner, kommandocenter og “dørklokke-stemning”, hvor folk blev opfordret til at gennemsøge skure, garager og lignende ly-steder på matriklerne, for at sikre, at Kathrine ikke befandt sig der.

Men torsdag sidst på eftermiddagen måtte politiet indstille eftersøgningen uden resultat. Kathrine var som sunket i jorden.

Midt- og Vestjyllands Politi besluttede fredag morgen at drosle lidt ned på eftersøgningsindsatsen, men frigav eftersøgningsområdet til bl.a. frivillige fra organisationen Missing People, der både fredag og lørdag sammen med politiet har søgt i området.

Missing People

har torsdag og fredag haft 24 frivillige og 5 hunde i gang med at søge efter Kathrine, men selvom det er sat ind med tø, har eftersøgningen desværre endnu ikke ført til et gennembrud.

Politiet er fortsat interesseret i henvendelser, hvis du har set Kathrine eller hendes bil i løbet af tirsdag. Du er meget velkommen til at kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 11-4.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Exit mobile version