Annonce

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere to mænd, som er mistænkt for at have begået flere tilfælde af butikstyveri mod Kvickly, Søtorvet i Silkeborg, i forening med yderligere en medgerningsmand.

I perioden juli 2019 til september 2019 har Kvickly i Silkeborg været udsat for omfattende butikstyveri. Der har været mindst 10 tilfælde af tyveri af spiritus til en samlet værdi af ikke under 10.000,- kr. Derfor efterlyser politiet to mænd, der ses på foto fra overvågningskamera. Der er formentlig tale om yderligere en gerningsmand, som ikke er optaget på overvågningen.

Gerningsmændene har lagt spiritusflasker i en indkøbskurv og flyttet sig til et sted uden for overvågningskameraerne, hvor de har lagt flaskerne i en sort rygsæk med gult logo ”CAT”, hvorefter de har forladt forretningen, ofte gennem selvbetjeningslinjen.
I et enkelt tilfælde ventede en 3. gerningsmand ved indgangen.

Gerningsmand A beskrives som mand, 25-30 år, ca. 170 cm. høj, alm. af bygning med kort sort hår. Han var iført sort hættetrøje med hvide ærmer og hvidt på ryggen, sorte bukser og medbragte sort rygsæk med gult logo ”CAT”.

Gerningsmand B beskrives som mand, 25-30 år, ca. 170 cm. høj, alm. af bygning med kort sort hår, dog længere pandehår. Han var iført sort tøj og havde forbinding om højre hånd henover knoerne.

Politiet har ikke noget signalement af Gerningsmand C.

Borgere, der har oplysninger om personens identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

[foogallery id=”3475″]