Tilskuer måtte med ambulance efter færdselsuheld

0

En yngre mand sad søndag eftermiddag ved 15-tiden fastklemt og tage på manden bil måtte skæres af, efter et trafikuheldi krydset Guldforhovedvej/Bordingvej mellem Bording og Ikast.

En midaldrende mand var kommet kørende fra Bording mod Ikast og skulle dreje til venstre i T-krydset

Mens han venter på at dreje, bliver mandens bil påkørt bagfra af en yngre bilist, der tilsyneladende ikke havde set den holdende bil.

Den midaldrende mand kunne selv komme ud af bilen, mens den yngre mand sad fastklemt, og han blev efterfølgende bragt til hospitalet.

Efter at hele aktionen var overstået og læge og ambulance var kørt med den tilskadekomne, måtte man imidertid rekvirere endnu en ambulance. En tilskuer var blevet dårlig, og da politi og redningsfolk var usikre på, om vedkommendes tilstand skyldtes sygdom eller chock valgte man derfor at tilkalde en ambulance.

Føreren af den ene bil, der blev kørt på sygehuset, har ikke fået alvorlige skader.

Men tilskueren, der blev dårlig, fik efterfølgende taget en blodprøve på hospitalet, der viste, at manden var påvirket. Og da han kom kørende i bil til uheldsstedet, sååå….

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”60″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”180″ margins=”5″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ display_type_view=”default” captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]