To næsten samtidige færdselsuheld ved Thorning

0

Først på eftermiddagen fredag, skete der næsten samtidigt hele to trafikuheld både ved henholdsvis Hauge og ved Thorning – heldigvis dog uden alvorligere personskader.

Uheldet ved Hauge skete ud for Haugevej 48 kl. 12.41. En bil, ført af en 18-årig mandlig bilist fra lokalområdet, kom i et sving over i den modsatte vejbane, hvor han kørte frontalt ind i en anden bilist, hvis bil rullede rundt inde på en mark.

Føreren af denne bil, en 62-årig mand fra Viborg, blev kørt til et tjek på sygehuset på grund af brystsmerter efter uløsning af airbaggen, men er formentlig ikke kommet alvorligere til skade. Og mens redningsfolkene var beskæftiget på, uheldsstedet på Haugevej, indløb der melding om det næsted uheld, blot 5 kilometer fra Haugevej.

På hovedvej A 13 ved Thorning var der tale om et solouheld. Her mistede en 82-årig bilist  kl. 13.03 af ukendte årsager herredømmet over sin bilen, der havnede et stykke inde på en mark. Bilen fik skader på fronten og under bunden, men føreren kom ikke alvorligt til skade.