Annonce

Vold Mandag blev nogle vejarbejere, der arbejder med anlæg af Nordskovvejen omkring Tranevej på Århusbakken, chikaneret af en mand, der mente, at afspærringerne ved vejarbejdet var uhensigtsmæssige. Dette forhold blev politiet orienteret om tidligere på dagen. Manden kommer tilbage omkring klokken 13.45 hvor han forsøger at rive et hegn ned, og i den forbindelse skubber han en af arbejderne omkuld. Da ofret forsøger at komme op, bliver han atter skubbet omkuld. Arbejderen får sig vristet fri og søger sammen med sine kollegaer, som alarmerer politiet.

Inden politiet når at komme til stedet  kommer gerningsmanden tilbage, delvist maskeret, og med en kæp i hånden, uden at der dog sker noget. Ved politiets ankomst anholdes gerningsmanden og indbringes til politistationen, hvor han sigtes for vold og løslades klokken 17.00

Klokken 23.14 er det gal med samme mand igen. Denne gang fyrer han raketter og andet fyrværkeri af fra hhv sin egen lejlighed på Århusbakken og opgangen i ejendommen. Han anholdes atter, sigtes efter fyrværkeriloven og ordensbekendtgørelsen og løslades igen klokken 6.00 her til morgen, i øvrigt efter at have fået tilbudt hjælp.

Narko Politiets såkaldte flex-patrulje var mandag klokken 13.50 på besøg i en lejlighed på Nørretorv i Silkeborg, hvor man havde mistanke om, at der foregik salg af narko. Da døren blev åbnet, mødte der politifolkene en stærk “duft” af hash, og en ransagning af lejligheden afslørede i alt 13,27 gram heroin og 15,99 gram hash. Lejlighedens mandlige indehaver blev sigtet ifht Lov om euforiserende stoffer, hvilket han erkendte.

Tyveri fra ulåst garage Der er indgået anmeldelse om tyveri af en Bosch rundsav til en værdi man 4.000 kroner fra en ulåst garage på Sindingsgade i Kjellerup. Tyeriet er sket på et ukendt tidspunkt Efterforskning pågår.

Tyveri fra ulåst villa En eller flere gerningsmænd forøvede mandag mellem klokken 9.30 og 15.30 indbrud gennem en ulåst hoveddør i en villa på Rodelundvej i Virklund. Tyveriet skete mens husets kvindelige beboer var beskæftiget med havearbejde. Der blev stjålet en iPhone 6, nøgler til en Mercedes samt en pung med diverse hæve- og andre kort. Politiet opfordrer til, at man er opmærksom på at låse dørene, når man nyder den kommende sommer i haven eller udendørs.

Narko Klokken 17.45 var politiet på Østergade i Kjellerup, fordi man ledte efter en person i Kjellerup-området. På adressen blev antruffet 3 personer, hvoraf 1 var i besiddelse af 12,9 gram amfetamin og 1,7 gram hash, en havde 1 gram amfetamin samt en kniv med et for langt blad. Den tredje person havde ikke noget ulovligt på sig. Alle anholdt, og der blev hentet lidt assistance til indbringning af de anholdte.