Uddrag fra lokalpolitiets døgnrapprt 08/05/19

0
281

Narko Klokken 13.15 tirsdag var politiet på besøg hos en 50-årig mand på Kejlstrupvej, da man havde fået oplyst, at der muligt solgtes stoffer fra adressen. Der lugtede kraftigt af hash på adressen, så man besluttede at ransage og fandt herunder 51 gram hash, hvilket manden erkendte besiddelse af – til eget brug.

Telefontyveri 14.21 blev politiet anmodet om at komme til Elgiganten på Nørrevænget, hvor man tilbgeholdt en udenlandsk mand uden dansk bopæl. Manden havde fået aktiveret en alarm på en mobiltelefon – angiveligt i et forsøg på at vriste alarmen af telefonen.

Mens man ventede på politiet kiggede personalet forretningens videoovervågning igennem og kunne konstatere, at har tidligere havde været i butikken, hvorfor man mistænkte, at han muligt havde stjålet andet. Politipatrujen visiterede manden, og man fandt en iPhone 8, der tidligere var stjålet hos Elgiganten. Efterfølgende blev de øvrige Elgiganten-butikker kontaktet og bedt om at gennemse videomaterialer. Herunder fandt man, at en mand svarende til signalementet i 11 tilfælde havde stjålet telefoner i forskellige forretninger.
Manden sidder stadig anholdt, og sagen er overdraget til en særlig efterforskningsgruppe der skal forsøge at indkredse, hvor de mange telefoner er blevet af. Det drejer sig om tyveri til en værdi af i alt 75-100.000 kroner.

Eftersøgt fundet død Den eftersøgte 62-årige kvinde fra Bryrup er tirsdag klokken 17.14 fundet død ved bredden af BryrupLangsø i Bryrup. Kvinden blev fundet af en lokal beboer, der var ude på en spadseretur – altså ikke som del af en eftersøgning.

Politiet mener, at afdøde har ligget i/ved søen i et stykke tid, og de mange tips om, at hun er set i Salten, Rodelund og Funder sandsynligvis har drejet sig om andre kvinder, men man takker offentligheden for de mange henvendelser i sagen.
Der er intet, der tyder på, at der er foregået en forbrydelse. De pårørende er underrettede, og har identificeret den 62-årige.

Brand i crossbane-skur – Denne brand er omtalt med fotos andet steds på 24-7news.dk

Narko og højrøstet optræden – Politiet måtte klokken 00.35 men tur på Banegården på Drewsensvej, hvor der blev klaget over højrøstet optræden fra 4 personers side – 3 mænd og 1 kvinde. Politifolkene fandt, at de pågældende var berusede. og hos den ene mand fandt man en pose med 0,5 gram amfetamin.