Annonce

Midtjysk brand og redning måtte torsdag eftermiddag ved 15-tiden rykke ud til en brand i et kombineret autoværksted og salgslokale i Hårup. Det var så voldsomt, at undertegnede kunne se røgfanen allerede da jeg drejede ind på motorvejen ved Viborgvej-tilkørslen.

Branden var brudt ud i autoværkstedet, SZ Biler, hvor der var gået ild i en bil. Ejeren af værkstedet har oplyst til politiet, at han har arbejdet på bilen tidligere på dagen. Han var imidlertid ikke tilstede, da brandvæsnet ankom, så det var sparsomt med oplysninger om hvad der egentlig var i bygningen.

16-18 brandfolk har siden kl. 15 kæmpet med flammerne, der – stort set samtidig med, at man følte, at man havde evertaget over branden -. bredte sig til et dæklager. Dette udviklede kulsort røg, så der indløb flere meldinger om en ny storbrand i Hårup, fordi mange pludselig blev opmærksomme på branden.

Brandfolkene forventes at være på stedet nogle timer endnu, for at klare efterslukning mv. Og jeg skulle hilse og sige, at det var ekstremt varmt at være brandmand i Hårup i dag med dækbrand, bil- og værkstedsbrand, varmt flammehæmmende tøj – og årets første sommerdag med mere end 25 grader og fuld sol.

Vi kan ikke vise dette galleri